tempur actie

15% voordeel

Tempur Actie

Omruilgarantie - Comfortgarantie

De zekerheid van de juiste keuze

U heeft gekozen voor een kwaliteitsmatras of denkt over deze aanschaf na. Een uitstekende keuze en met onze max. 90 dagen omruilgarantie weet u zeker dat u het matras kiest dat echt bij u past. Ieder merk heeft wel apart zijn eigen termijnen en voorwaarden. Dus vraag naar de specifieke voorwaarden bij de aankoop van uw matras.

DOORLOPENDE PROMOTIES

Topkwaliteit aan een scherpe prijs !

slaapkamer

In hout, lak of gestoffeerd

Ontdek hier onze Nieuwigheden

Heet van de naald

HYBRID MATRAS

Een perfecte combinatie van geavanceerd TEMPUR materiaal en micro pocketveren...

Ervaar nu het revolutionaire gevoel van een matras waarin het unieke TEMPUR materiaal wordt gecombineerd met de perfecte ondersteuning van pocketveren.

Onze wetenschappers en technici zijn de afgelopen jaren druk bezig geweest met onderzoek naar de mogelijkheid om TEMPUR materiaal en pocketveren te combineren. En het baanbrekende resultaat daarvan is de Hybrid matras, de meest innovatieve TEMPUR matras tot nu toe. Naast het drukverlagende TEMPUR materiaal dat zich perfect naar de contouren van uw lichaam vormt, bevat de matras tevens micro pocketveren die optimaal reageren op uw bewegingen.

Voordelen

  • De matras bevat individueel verpakte Micro Pocketveren die gemaakt zijn met de nieuwste technologieën. De pocketveren reageren op uw bewegingen, waardoor u een optimale ondersteuning ervaart.
  • De matras bevat een laag drukverlagend TEMPUR materiaal dat perfect naar de contouren van uw lichaam vormt.
  • De combinatie van de micro pocketveren en het drukverlagende TEMPUR materiaal biedt u een ongekend comfort en ondersteuning
  • De ondersteunende laag van TEMPUR materiaal zorgt ervoor dat u geen last heeft van de bewegingen van uw partner naast u.
  • 10 jaar volledige garantie op de matras
  • De hoes van de matras is eenvoudig te verwijderen en is wasbaar op 60 °C

Het verschil tussen de Hybrid Supreme en Hybrid Elite matras

De Hybrid Supreme matras heeft een 3 cm hoge comfortlaag en een 5 cm hoge High Mobillity ondersteuningslaag die beiden gemaakt zijn van het unieke TEMPUR materiaal. In de Hybrid Elite matras zijn die lagen net wat hoger. De comfortlaag is 4 cm hoog en de ondersteuningslaag is hier 8 cm hoog. Hierdoor ervaart u de drukverlagende eigenschappen van het TEMPUR materiaal in de Elite matras beter.

Afritsbare hoes

De bovenzijde van de matras bevat een afritsbare hoes die heel eenvoudig te verwijderen is. Daarna kan deze in zijn geheel in de wasmachine en is wasbaar op 60 °C. Het is nu heel eenvoudig om uw hoes te reinigen.

90 dagen omruilgarantie

Bedbanken

Compact slaapcomfort

Bedbanken

Om ook u gasten te kunnen voorzien van een goede nachtrust bieden wij u verschillende systemen inzake bedbanken. Deze gemakkelijk hanteerbare en compacte systemen zorgen ervoor dat ook u gasten comfortabel de nacht kunnen doorbrengen.

Ontdek ons ruim een veelzijdig assortiment bedbanken. Wij hebben modellen in diverse kleuren, groottes en stijlen en bij ons kunt u zowel terecht voor een eenpersoon, tweepersoons alsook een hoekbankuitvoering.

Er bestaan verschillende systemen bedbanken, afhankelijk van het soort mechaniek is er qua matras keuze uit  polyether, binnenvering, pocketvering, latex en traagschuim. In de meeste gevallen rusten de matrassen op een een latten- trasmat of spiraalbodem. Wat toch een uitstekend slaapcomfort biedt.

Wenst u meer informatie over ons assortiment nodigen wij u graag uit in onze toonzaal

Bed Behaviour, Quality beds by Coenen.

Hoofdkussens , Dekbedden, Bedlinnen

alacart

Kleding maakt de man, zo maakt beddengoed het bed.

Wij bieden U een ruim assortiment aan dekbedden en dekbedovertrekken aan in verschillende kleurcombinaties en in de beste materialen. Voor dekbedden heeft u de keuze uit synthetisch gevulde, of liever natuurlijke materialen zoals dons of wol, alle verkrijgbaar in de gewenste warmte klassen. Dekbedovertrekken worden u aangeboden in heerlijk flanel, fijne perkaal katoen of luxe satijn. Alles wordt tot in de kleinste details samengesteld, bijhorende hoeslakens en zelfs kussenslopen op maat voor diegene die gekozen hebben voor een ergonomisch hoofdkussen.

Want uw hoofdkussen is een belangrijk element van uw nachtrust. Vele mensen staan 's morgens op met nek- en/of rugklachten. Wij helpen u graag bij de juiste keuze van uw hoofdkussen om deze problemen te voorkomen. Zo wordt er vaak gekozen voor een ergonomisch hoofdkussen met een extra nekondersteuning in een latex of memory foam uitvoering. U kunt hier ook gebruik maken van onze testservice. Zo kunt U het gewenste kussen bij u thuis perfect op proef gebruiken vooraleer u overgaat tot de aankoop ervan.

uw slaapcomfort kiezen

technisch slapen

Stap 1- ga naar een fysieke winkel en neem je partner mee

Het bed is het belangrijkste meubel in huis. We brengen er minstens een derde van ons leven in door en wie slecht slaapt, sleurt die gevolgen vaak ook overdag mee in de vorm van vermoeidheid of rugpijn. En dus verdient de aankoop ervan de nodige tijd en aandacht. Een matras online kopen valt absoluut af te raden, hoe voordelig dat ook lijkt. Een nieuwe matras moet altijd lijfelijk worden uitgeprobeerd door iedereen die erop zal slapen. Er één uitkiezen zonder je bedpartner is dus geen goed idee, Toch stappen steeds meer koppels af van het klassieke tweepersoonsexemplaar en gaan ze elk voor hun eigen eenpersoonsmatras. Een goede evolutie want het gebeurt maar zelden dat je bedpartner identiek dezelfde lichaamsbouw of gewicht heeft. En dat verschil vergt nu eenmaal een verschillende ondersteuning en dus een verschillende matras. Bovendien is een tweepersoonsmatras niet ideaal met een woelige partner aan je zij. Maar zelfs bij de aankoop en het uitproberen van een tweedelige matras is je partner onmisbaar. Terwijl jij neerligt kan die kijken of bij zij- en ruglig wel de natuurlijke positie van de wervelkolom gevolgd wordt.

Stap 2- bepaal eerst of je voor een lattenbodem of boxspring gaat en kies dan pas je matras

Als onderstel voor de matras valt de boxspring niet meer weg te denken. Een echte hype weet ook de vos Velen hebben er la eens in geslapen op hotel, vinden dat stijlvol-ook met die bekleding- en willen er thuis ook zo één. Al mogen ze niet uit het oog verliezen dat zoén boxspring vooral een matras drager is zonder weinig ergonomische meerwaarde. Waarom hotels die dan zo gretig gebruiken? Omdat een boxspring die matras veel gemakkelijk laat ademen en dus zonder veel moeite het zweetluchtje van de vorige hotelgast neutraliseer. Wie in de eigen slaapkamer een boxspring wil, moet erop letten dat de matras technologisch meer ontwikkeld is, kwestie van volgende ergonomische ondersteuning te bieden? Een lattenbodem zorgt daar sowieso al voor. Waar onze rug ligt, zijn de latten wat harder en ter hoogte van onze schouders dan weer wat zachter, waardoor de matras niet alle ondersteunende werk moet doen. Tegelijk is een lattenbodem minder compatibel met een verenmatras. Je kan niet vermijden dat sommige veren letterlijk tussen de latten vallen en iet volgende door de bodem gedragen worden, waardoor ook de matras niet optimaal kan functioneren.

Stap 3- voldoende dik is geen overbodige luxe

Size matters, ook bij de aankoop van een matras ongeacht de hardheid en de samenstelling raden we voor elke matras een minimale dikte van 18cm aan. Zeker voor iemand met rondingen is dat een vereiste. Vergeet niet dat ook in ruglig een holle rug en een uitstekend achterwerk beide voldoende ondersteund worden en dat vereist voldoende dikte. Voor een pannenlat volstaat misschien een matrasdikte van 12cm, maar niet voor de meerderheid van de bevolking

Stap 4- maak al een eerste selectie met enkele makkelijke vragen

Een matrassenwinkel met 50 verschillende ligvlakken is geen uitzondering. Begin daar maar eens uit te kiezen dat is haast onmogelijk zonder een geschoolde verkoper erbij, al kan een consument voor zichzelf wel een eerste selectie maken met enkele makkelijke vragen. Krijg je het ‘snachts makkelijk warm, tot zwetens toe? Dan blijf je beter weg van een schuimmatras, die zich wel makkelijk aan je lichaam aanpast maar minder ademt en dus sneller opwarmt. Voor felle zweters is een matras met veren, waarin de lucht volop kan circuleren een betere optie. Wroeters lijken dan weer minder gebaat bij een matras met geheugenschuim waarin de afdruk van je lichaam onthouden wordt. Hoewel dat gewoel soms het gevolg is van een te harde of versleten matras. Kortom voor elk type slaper is een matrastype voor handen. De enige afrader is een matras van lagere schuimsoorten zoals polyether. Zo’n matras ademt niet alleen minder, maar gaat ook merkelijk sneller kapot. Belangrijk: aarzel in de winkel niet om de matrassen uit te proberen. En als je denkt je ideale matras te hebben gevonden, kan het geen kwaad daar 15 minuten op te blijven liggen.

Stap 5 – gebruik een matras nooit langer dan tien jaar

Dat de maximale houdbaarheidsdatum van een matras hoogstens tien jaar bedraag is bij 86% van de Vlamingen intussen doorgedrongen. Al slaapt 14% dus nog altijd op een matras ouder dan tien jaar. Bij 1% gaat het zelf om een exemplaar dat al twee decennia meegaat. Terwijl ook bij duurdere matrassen de levensduur 8 à 10 jaar niet overschrijdt. Niet alleen de veerkracht van de matrassen dus de ondersteuning van het lichaam na die periode aanzienlijk afgenomen ook wil je niet weten hoeveel liters zweet ze dan al heeft geabsorbeerd. Zelfs bij lichte zweters gaat het na tien jaar om 90 liter.

Stap 6 - ga naar onze merken voor meer specifieke uitleg per merk

Stap 7 - ga voor ons huismerk: Quality beds by Coenen

Wij gebruiken in onze eigen matrassen een uitzonderlijke kwalitatieve Zweeds pocketveer, thermisch gehard met 7 ergonomische zone's, afgedekt met een visco latex laag: open celstructuur en vooral luchtdoorlatend. Verkrijgbaar in Soft-Mediuim-Firm-Extra Firm en op 210 of 220 lengte, maar ook volledig op maat in breedte en lengte naar wens. We werken deze matrassen af met afritsbare hoezen naar keuze: anti-allergisch, anti-bacterieel, anti-statisch, extra luchtdoorlatend, thermo gel-finisch ( verkoelend), anti-schimmel, wol enz eventueel wasbaar of chemisch reinigbaar. De matras is ook volledig symmetrisch opgebouwd en kan hierdoor regelmatig gedraaid worden van hoofd naar voet en van de bovenzijde naar de onderzijde.

Ooit zal het toch een Coenen moeten zijn!

Stap 8 - omruilgarantie

Bij de meeste merken die wij in collectie hebben is er een mogelijkheid om tot uiterlijk 90 dagen ( uitgezonderd bv Auping 30 dagen) na levering aanspraak te maken op een omruilgarantie.
We vragen wel minimaal 30 dagen ( uitgezonderd bv Auping max 30 dagen) uit te proberen, je lichaam heeft even de tijd nodig om te wennen aan het nieuwe matras.
Ook is b ij de meeste merken uitsluitend mogelijk om de 'hardheid' van de matras(sen) te wijzigen, niet het type en meestal (per merk verschillend) bij matrassen met afneembare hoes.
Omdat er per merk verschillende voorwaarden zijn, kijk altijd eerst op de site van het merk of vraag inlichtingen bij onze adviseurs.
Uitzondering op alle merken, de omruilgarantie is niet van toepassing op showroommodellen en topmatrassen.
Uit oogpunt van hygiëne wordt de oude kern vervolgens gerecycleerd.

Boxspring

Slaap je gezond in een mooi bed.

Slaap je gezond, in een mooi bed!

Wij hebben een 80 tal complete boxsprings in onze slaapwinkel staan en dit zowel in puur design, landelijk of hedendaags klassiek in een basis uitvoering of tot de meest luxueze, voorzien van alle mogelijke electrische verstellingen.

En dit enkel van Europese topmerken, dus absoluut geen import uit Azië!

www.kreamat.be

dressing

Al dan niet op maat gemaakt - Eigen maatwerk

Elke vrouw droomt wel stiekem van een eigen dressing !

Liefst van al wel een dressing zo groot mogelijk, om zoveel mogelijk kledij te kunnen opbergen, met ruimte om zich te verkleden en een spiegel om de perfecte look te kunnen bekijken.

Een echte dressing is een aparte kamer, volledig ingericht als ruimte om enkel kleding op te bergen. Qua inrichting kan je je helemaal laten gaan, enkel het noodzakelijke of toch iets meer luxe en bijkomende opties. Alles is mogelijk!

Wanneer je een dressing wenst die volledig voldoet aan jouw wensen en smaak dan is maatwerk een prima keuze. Door te kiezen voor een dressing op maat kan je de ruimte het meest optimaal benutten en gaat er geen plekje in de ruimte verloren.

Wij helpen u bij de keuze van uw droom dressing,

Enerzijds heeft u de keuze uit een standaard draai- of schuifdeurkast die u los kunt plaatsen in uw slaapkamer, of die we voor u tussen twee muren perfect kunnen inbouwen.
Anderzijds heeft u de keuze uit een volledig op maat gemaakte dressing. Deze worden gedetailleerd uitgewerkt door ons team. U heeft dier de keuze uit een open of gesloten dressing.

Voor de kleinere dressingruimtes wordt vaak gekozen voor een open dressing. Dit geeft een ruim en overzichtelijk gevoel in uw dressing.
Kiest u toch liever voor een gesloten dressing, dan heeft u uiteraard de keuze uit draai- en of schuifdeuren uitvoering. Deze dressing kunnen in ieder gewenst materiaal uitgevoerd worden van een gelakte, houten, gelamineerde of zelf te schilderen deuren.
Bij de binnenindeling van uw dressing stellen wij u graag alle mogelijkheden voor, van ladenblokken, broek en stropdassen rekken tot uittrekbare hangroedes.

Uw droomdressing ligt binnen handbereik.

Uniek Universitair Wetenschappelijk Meetsysteem

Wereldprimeur in de slaapsector:

Mag het net dat tikkeltje meer zijn ................

Dat een deugddoende nachtrust absoluut noodzakelijk is om overdag optimaal te kunnen functioneren, spreekt voor zich. Toch blijkt dat heel wat mensen 's ochtends niet fit zijn. De oorzaak ligt vaak bij een niet aangepaste matras. spijtig, want vandaag de dag zijn er voldoende technieken voorhanden om elk individu een perfecte slaap te garanderen. En die garantie begint bij de keuze van de juist matras. We noemen dit slapen à la carte. Doe de test en laat ons uw matras op maat aanmeten. Uw slaapcomfort zal er wel bij varen.

Wetenschappelijk onderzoek.

Al sinds een twintig tal jaren doet de Katholieke Universiteit Leuven onderzoek naar gezond slapen. Het onderzoek spitst zich daarbij niet alleen toe op de warmte en vochtigheidshouding in de slaapkamer maar voornamelijk ook op de lighouding. Eén en ander heeft geleid tot de samenstelling van de ideale matras, die perfect inspeelt op de lichaamsbouw en de natuurlijke houding van elk individuele persoon niets dan voordelen heeft. Het gaat hier concreet om de combinatie van matras, de bedbodem en het hoofdkussen.

Wervelkolom.

Het is heel belangrijk dat onze wervelkolom tijdens de nachtrust herstelt van haar activiteiten van overdag. Onze wervelkolom bestaat immers uit wervels en tussenwervelschijven. Dat zijn een soort schokdempers die als gevolg van de beweging die we overdag maken worden uitgeperst. Het is belangrijk dat deze schokdempers gedurende de nacht kunnen recupereren door vocht op te nemen. Dit gebeurt ook effectief als onze wervelkolom goed ondersteund is. Als dit niet het geval is, kan dit leiden tot rug-, nek- en schouderklachten. 

Ieder Individu zijn matras.

Het belang van een aangepast slaapsysteem kunnen we illustreren aan de hand van een paar voorbeelden. Bij een vrouw die een hele slanke taille heeft, is het belangrijk dat deze goed ondersteund wordt. Toch moeten het bekken en de schouderzone diep genoeg in de matras kunnen dringen. Anderzijds is het voor een atletische gebouwde man met brede schouders belangrijk dat deze diep genoeg in de matras kunnen zinken. De ideale ondersteuning van de verschillende lichaamsdelen wordt bereikt door de verschillende plaatsen van het lichaam een ander en aangepast type van ondersteuning te voorzien. Op die manier wordt rekening gehouden met de individuele behoeften en voorkeuren van een persoon.

Meten is Weten.

Aan de hand van een meettoestel dat is ontwikkeld door custom 8, spin-off van de KULeuven worden de lichaamsbouw, de gewichtsverdeling en de positie van de wervelkolom in het lichaam nauwkeurig opgemeten.

De gegevens die het meetsysteem genereert worden gebruikt om de lighouding van de klant te evalueren op de diverse matrassen. In de à la carte meet- en teststudio worden de contouren van de persoon opgemeten aan de hand van een speciaal stretch vestje. Aandacht gaat daarbij naar alle lichaamsparameters, zowel de natuurlijke houding van de persoon als de stand van de  wervelkolom en de lichaamsmaten. De computer registreert deze gegevens en berekent welk hoofdkussen het meest geschikt is en welke samenstelling de boxspring moet krijgen om een maximaal slaapcomfort te garanderen. De computer print nadien een persoonlijke fiche uit op basis waarvan de ideale matras combinatie voor de schouder-,taille-en heupzone wordt gekozen. Het à la carte systeem zorgt voor een ondersteuning van de natuurlijke houding van de rug en wervelkolom. Een zalige nachtrust is daarbij gegarandeerd. Bovendien kunt u nadien het bed naar uw eigen smaak afwerken.

Slaap je Gezond in een mooi bed.

Na het technische opmeten en het bepalen van uw meest ideale slaapcomfort wordt er nog aandacht besteed aan het mooie.
Met een ruime keuze aan modellen hoofdborden, poten en bekledingen kunt u uw bed zowel klassiek als modern afwerken. Wij nemen graag de tijd om u alle mogelijkheden te laten zien en met een perfect aansluitend gamma aan bedlinnen maken wij uw slaapkamer tot een ware droom, waar het aangenaam is te vertoeven.

Bed Behaviour
Quality beds by Coenen


Realisaties

Quality Beds By Coenen - Eigen maatwerk

Quality beds by Coenen - Eigen maatwerk

Een sterk gepersonaliseerde ambiance.

Het is een kunst om alles in uw interieur op elkaar af te stemmen. Licht, meubilair, vloeren en wanden dragen ertoe bij dat uw dressing en slaapkamer drager is van sterk gepersonaliseerde ambiance. In dit perspectief creëren wij een sfeer die bij uw persoonlijkheid past. Niet alleen op vlak van het meubilair, maar evenzeer op het domein van bedlinnen, gordijnen, tapijten en hedendaagse kunst kunt u beogen op onze jarenlange expertise.