Accu

Accu
Beste klant, u heeft gekozen voor een relaxsysteem met motoren en het comfort van de accu om deze draadloos te kunnen gebruiken.
Ingebruikname:
Bij aflevering is uw accu geïnstalleerd en voor 30% opgeladen. Om de levensduur van uw accu zo lang mogelijk te houden adviseren wij u om voor het eerste gebruik de accu volledig op te laden. De laadtijd bedraagt 6 tot 12uur. Zo activeert u de volledige gebruikscapaciteit van de accu
Opladen: eerst sluit u de lader aan, op de accu of het oplaadpunt van uw meubel, daarna steekt u de lader pas in het stopcontact. Als de accu volledig is opgeladen stopt de lader automatisch met laden om overbelading te voorkomen. Wel mag u NOOIT de lader constant aan de accu aangesloten laten.
Alvorens een accu op te laden dient de accu eerst op kamertemperatuur te laten komen, accu laden mag tussen de temperaturen van 10° en 30° deze accu pack zijn uitsluitend geschikt om te gebruiken in droge ruimtes. Gebruik van een verlengsnoer is niet toegestaan. Oplader nooit gebruiken als de kabel ergens beschadigd is.
Wanneer opladen: sommige meubelstukken zijn voorzien van ingebouwde druktoetsen met verlichting, zolang de knopjes groen opkleuren is uw accu voldoende opgeladen om te gebruiken, van zodra de toetsen rood opkleuren geeft de accu aan dat er nog maar een beperkte restwaarde is en dat de accu opgeladen dient te worden. Indien u geen gekleurde toetsen heeft, gaat de accu een piepend geluid geven tijdens het gebruik als deze geladen moet worden. Na het laden steeds eerst lader uit het stopcontact verwijderen en daarna pas de aansluiting aan de accu losmaken. Op een accu en lader zit één jaar garantie. De gebruikstijd van een accu is afhankelijk van het gewicht, omgevingstemperatuur en de intensiteit van gebruik.
REBOOST: indien u merkt dat de accu meermaals op kortere termijn opgeladen moet worden kunt u deze een boost geven. U gebruikt de accu volledig leeg totdat uw systeem niet meer reageert, daarna laadt u de accu op voor tenminste 24uur. Herhaal deze handeling één tot twee keer, op die manier kunt u de levensduur van uw accu terug verlengen.