dressing

Al dan niet op maat gemaakt - Eigen maatwerk

Elke vrouw droomt wel stiekem van een eigen dressing !

Liefst van al wel een dressing zo groot mogelijk, om zoveel mogelijk kledij te kunnen opbergen, met ruimte om zich te verkleden en een spiegel om de perfecte look te kunnen bekijken.

Een echte dressing is een aparte kamer, volledig ingericht als ruimte om enkel kleding op te bergen. Qua inrichting kan je je helemaal laten gaan, enkel het noodzakelijke of toch iets meer luxe en bijkomende opties. Alles is mogelijk!

Wanneer je een dressing wenst die volledig voldoet aan jouw wensen en smaak dan is maatwerk een prima keuze. Door te kiezen voor een dressing op maat kan je de ruimte het meest optimaal benutten en gaat er geen plekje in de ruimte verloren.

Wij helpen u bij de keuze van uw droom dressing,

Enerzijds heeft u de keuze uit een standaard draai- of schuifdeurkast die u los kunt plaatsen in uw slaapkamer, of die we voor u tussen twee muren perfect kunnen inbouwen.
Anderzijds heeft u de keuze uit een volledig op maat gemaakte dressing. Deze worden gedetailleerd uitgewerkt door ons team. U heeft dier de keuze uit een open of gesloten dressing.

Voor de kleinere dressingruimtes wordt vaak gekozen voor een open dressing. Dit geeft een ruim en overzichtelijk gevoel in uw dressing.
Kiest u toch liever voor een gesloten dressing, dan heeft u uiteraard de keuze uit draai- en of schuifdeuren uitvoering. Deze dressing kunnen in ieder gewenst materiaal uitgevoerd worden van een gelakte, houten, gelamineerde of zelf te schilderen deuren.
Bij de binnenindeling van uw dressing stellen wij u graag alle mogelijkheden voor, van ladenblokken, broek en stropdassen rekken tot uittrekbare hangroedes.

Uw droomdressing ligt binnen handbereik.