EIGEN MAATWERK

Alles is mogelijk

Maatwerk is de kracht en dit volledig op jouw maat waar dan ook.

Totaal inrichtingen en renovaties van uw woning, villa, appartement of uw vakantiewoning en/of appartement aan de kust hebben vele gezichten en elk interieur spreekt een eigen taal. Ook voor de inrichting van uw kantoor, winkelruimte of horeca gelegenheid bent u bij ons aan het juiste adres. Omdat wij al jaren maatwerk produceren kunnen we een volledige maatwerk inrichting voor u realiseren. Wij realiseerde op basis van ontwerpen van uw architect, stylist of met ons ontwerpteam in de voorbije jaren maatwerk in diverse stijlen...puur design, landelijk en hedendaags klassiek. Het resultaat is telkens oogstrelend en dit geheel aan een correcte prijs.

Wij gaan tot het uiterste om uw wensen te behartigen.

WERKWIJZE

Heeft u geen idee waar u moet beginnen? Dan is een interieuradvies inclusief interieurtekening van ons net iets voor u. Onze interieurarchitecten zijn gespecialiseerd in het inrichten en stylen van totaal interieurs. Bij een interieur tekening op maat komen we samen tot een ideale inrichting, waarbij totaal maatwerk mogelijk is. Maak een afspraak info@poppelsmeubelhuis.com of kom eens langs in onze woonwinkel aan de Zandkuilstraat 23, Poppel 2382

1

Opmeten

{title}

Alles wordt uiteraard door ons ter plaatse goed bekeken en opgemeten door vakmensen.

2

Plannen

{title}

Poppels Meubelhuis bewaakt de budgettering en coƶrdineert alle onderaannemers en eigen diensten overeekomstig een vooropgestelde planning. Zo heeft U zekerheid en slaapt u op beide oren.

3

Productie

{title}

Alles wordt gemaakt in de regio en in eigen beheer. Dus absoluut geen import uit Aziƫ.

4

Plaatsen

{title}

Alles wordt geplaatst door vakmensen.

Referenties

Karaktervolle woning - Totaal project
Karaktervolle woning - Totaal project
dressing
dressing
Tafels
Tafels
Banken
Banken
Herstoffering
Herstoffering
REALISATIE - Totaal project
REALISATIE - Totaal project