Ons verhaal Sinds 1936

Poppels Meubelhuis & Bed Behaviour

ONZE MISSIE

Bij Poppels Meubelhuis

Maatwerk is de Kracht.

Maatwerk aan scherpe prijzen... daar draait het om bij Poppels Meubelhuis. Dat geldt voor banken, hoekbanken, fauteuils en relaxfauteuils die je uiteraard ook in de gewenste stof en leder kunt bestellen. Maar ook voor je kast, tv oplossing, tafel, salon- bijzet- en muurtafel.. Kortom alle meubelen in massief eiken, noten , kersen, wengé en lakwerk ... zijn de mogelijkheden op vlak van beits, olie en verfkleuren oneindig. Wat je best doet... Kom even langs en vertel ons hoe je het graat ziet.

Vaak weet je wel wat je mooi vindt en welke sfeer je in huis wil hebben. Maar is het vaak lastig om alle meubelstukken en de vloer of parket, het tapijt, de verlichting, de gordijnen en de accessoires op mekaar af te stemmen. Terwijl het zo belangrijk is dat je je goed voelt in je eigen huis.

Een passend antwoord... een goed advies zou dan ook  een perfecte oplossing zijn. Waarom zelf aanmodderen terwijl een uurtje overleg met een interieuradviseur je verder kan helpen. Een frisse kijk op je interieur kan ervoor zorgen dat al je woonwensen ineens samenvallen. Praktische bergruimte, creatieve zitoplossingen of slimme verlichting, de interieurarchitect denkt met je mee en heeft passende oplossingen voor elk probleem.

Uniek en niet duurder... maatwerk in het interieur maakt een huis uniek. Het geeft een gevoel van exclusiviteit en luxe. Het mooie van maatwerk is dat de ontwerper je wensen vertaalt in een perfect passend meubelstuk, speciaal voor jou gemaakt. Het maken van een uniek meubelstuk is vaak niet eens veel duurder dan de aanschaf van een bestaand standaard meubel dat met de honderden tegelijk wordt geproduceerd in een fabriek. Meer zelfs, Poppels Meubelhuis levert dat aan scherpe prijzen.

Poppels Meubelhuis - Quality living by Coenen, sinds 1936 heet je van harte welkom.

ONZE MISSIE

Bij Bed Behaviour

Ook hier is maatwerk de kracht.

Slaapcomfort is meetbaar... daarom hebben wij een uniek wetenschappelijk meetsysteem. Over lichaamsbouw gesproken... ieder mens is uniek, lichaamslengte, lichaamsgewicht en lichaamsomvang verschillen per individu en zijn onderhevig aan verandering. Dat maakt slapen een uiterst persoonlijke aangelegenheid. Wij hebben een slaapsysteem voor ieder lichaam, kom langs voor een gratis meeting door ons uniek Belgisch wetenschappelijk meetsysteem.

De laatste jaren spits de wetenschappelijk medische wereld zich meer toe op onderzoek naar de optimale lighouding. Vooral omdat een goede ondersteuning tijdens het slapen rugklachten kan voorkomen of verhelpen. Daarom ontwikkelde Custom8 nv, het spin-off bedrijf van de K.U.Leuven een uniek optisch meettoestel in combinatie met hun wetenschappelijk gefundeerde expertise en dankzij de jarenlange ervaring in de ontwikkeling van matrassen, lattenbodems, boxsprings en hoofdkussens blijven we steeds innoveren. Daarom creëerde we als eerste een boxspring die volledig afgestemd is op de slaaphouding van elk individu. Doordat elke mens anders loopt, staat en zit, heeft hij behoefte aan een volledig persoonlijk aangemeten bed. Wat de benodigde correctie ook is. Wij bieden u een natuurgetrouw lig- en slaapcomfort. Uw wervelkolom krijgt ondersteuning daar waar het precies nodig is. Een onmiskenbare luxe waaraan het lichaam probleemloos went.

In de inspirerende ruimtes van regio's grootste slaapwinkel komen ook nieuwe ideeën tot stand wat betreft mooie bedden, maatwerk dressings, kleerkasten, commodes, nachttafels en allerlei bedaccessoires. Een ervaren team begeleidt en adviseert u.

Bed Behaviour - Quality beds by Coenen heet je van harte welkom.

Hoe het begon...

 • 1936
  De Eerste Winkel

  Vanaf 1936, Huis Coenen opgestart door Julia Keysers en Constant Coenen

  aan de Tilburgseweg 64 te poppel

 • 1960
  Uitbreiding

  Vanaf 1960, Het Poppels Meubelhuis opgestart door Nelly Van Heyst en Lucien Coenen 

  aan de Tilburgseweg 64 te Poppel

 • 1977
  Uitbreiding

  Vanaf 1977, komen de Zonen Rik en Stan Coenen in het bedrijf

 • 1977
  Uitbreiding

  Vanaf 1977, werd er ook een nieuwe toonzaal gebouwd

  aan de Zandkuilstraat 23 te Poppel

 • 1982
  Uitbreiding

  Vanaf 1992, werd er een volledig nieuwe toonzaal gebouwd 

  aan de Zandkuilstraat 23 te Poppel

 • 1992
  Uitbreiding

  Vanaf 1992, werd de oppervlakte van de woonwinkel

  aan de Zandkuilstraat 23 te Poppel verdubbeld

 • 1994
  Vernieuwing

  Vanaf 1994, werd de slaapwinkel 

  aan de Tilburgseweg 64 te Poppel compleet vernieuwd

 • 2001
  Nieuwe opslagplaats

  Vanaf 2001, werd de nieuwe logistieke opslagplaats in gebruik genomen

  aan de Goirleweg 1 te Poppel

 • 2006
  Uitbreiding en Vernieuwing

  Vanaf 2006, werd besloten Poppels Meubelhuis Slaapwinkel volledig te renoveren, uit te breiden.

  Hierbij hoorde natuurlijke een nieuwe Naam Bed Behaviour, Quality beds by Coenen

Poppels Meubelhuis

Zandkuilstraat 23
2382 Poppel
België
BTW nr: BE 0424 981 744

Neem contact op
Bed Behaviour

Tilburgseweg 64
2382 Poppel
België
BTW nr: BE 0424 981 744 

Neem contact op